![]() |
Pencereyi kapatır mısın ? Sensizlik esince üşüyorum.... |
![]() |
![]() |
#1 |
rebellious23
|
Pencereyi kapatır mısın ? Sensizlik esince üşüyorum....Kötürüm yaralardan savsaklanmış bir başkaldırının anlamsızca yuvalandığı, geceden kalma bir besteyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağırmaaaaaa dedim sana kaç defa ![]() ![]() ![]() ![]() Zorlama sancıyla kilitlenmiş his parçacıklarının rendeyle çıkarılmış en ince parçasıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parmaklarını yemesen de en az koca bir kaseyi silip süpürecek kadar iştahlıydı doğurgan sevdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutardın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salatanın rengârenkliğine aldanmış olamazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Henüz damarlarından boşalan kan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmurun sarkacı hep aynı yere doğru ![]() ![]() ![]() Uzak dur benden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olduğu belirsiz sızlanmaların karelendiği, eklem yerlerinin çıtır çıtır ettiği, beyin hücrelerimin ayarsızlığına rastlayan bitap bir bedenim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dalgalar bu yaz çakıl taşlarını boyunlarına alıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyandığımda yastık içi boşluğuna rastlamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahçenin kapısından süzülen mor ışık, süpürgesini aynamdan gözlerime doğru hedef alıyor ![]() ![]() ![]() Yan(ıl)sımalar ![]() ![]() ![]() Biliyorum o kutuyu hep sileceksin bakışlarımdan ![]() ![]() ![]() Yitene kadar ![]() ![]() ![]() Pencereyi kapatır mısın ? Sensizlik esince üşüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|