Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
antonio, estadio, liberti, vespucio

Estadio Antonio Vespucio Liberti

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Estadio Antonio Vespucio Liberti Mimarı - Estadio Antonio Vespucio Liberti Resimleri - Estadio Antonio Vespucio Liberti Hakkında - Estadio Antonio Vespucio Liberti Özellikleri

Tam İsim Estadio Monumental Antonio
Vespucio Liberti
Yer Buenos Aires, Arjantin
Yapılış 1936-1938
Açılış 25 Mayıs 1938
Yenileme 1978
Sahibi Club Atlético River Plate
Zemin Çim
Mimar José Aslan
Héctor Ezcurra
Eski İsim(leri) Estadio Monumental (1938-1986)
Ev Sahibi Club Atlético River Plate
Arjantin
Kapasite 66449[
Boyutlar 105 x 70 m

Estadio Antonio Vespucio Liberti (El Monumental de Nuñez veya River Plate Stadyumu olarak da bilinir) Buenos Aires'in Belgrano ilçesinde bulunan stadyum Club Atlético River Plate'in iç saha maçlarına ev sahipliği stadyum, adını kulübün eski başkanlarından Antonio Vespucio Liberti'den almaktadır Satdyum; ayrıca Arjantin Millî Futbol Takımı'na da ev sahipliği yapmaktadır
Stadyumun panoramik görüntüsü 2004 yılında River Plate'in Independiente ile oynadığı ve 3-0 kazandığı maçta çekilmiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com