Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hamamı, süleymaniye

Süleymaniye Hamamı

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Süleymaniye Hamamı

Süleymaniye Hamamı - Tarihi Eserimiz - Süleymaniye (Halk) Hamamı,

Hamam çalışanlarından Gürhan Coşkunsoy, İstanbul'da bulunan yaklaşık 200 civarında otelle çalıştıklarını ve bu otellerin büyük bölümünün 5 yıldızlı olduğunu söyledi Coşkunsoy, "Bu oteller bizimle rezervasyon usulüyle çalışıyor Müşterilerin yüzde 99'u yabancı turist Tek amacımız Türk turizmine hizmet etmek Belediyenin aldığı bu talihsiz karar sonucunda bazı firmalar rezervasyonlarını iptal etti Yaklaşık 3 yıldır karma olarak hizmet veriyoruz Şimdiye kadar hiçbir şikayet almadık Yabancı ülkelerin devlet adamları bile hamamımıza geldi Hatıra defterine övücü sözler yazdılar Son olarak İstanbul'da yapılan Şampiyonlar Ligi finali dolayısıyla şehre gelen UEFA yetkililerinin tamamı hamamımızı ziyaret etti ve çok memnun kaldılar" dedi

Avusturyalı bir kişi tarafından verilen şikayet dilekçesi hakkında da konuşan Coşkunsoy, "Bu dilekçeyi veren kişinin hamama gelip gelmediğini bile bilmiyoruz Kendisini hiç tanımıyoruz Bizi çekemeyen birileri yapmış olabilir Belediyeye karşı dava açtık Sonucu bekliyoruz Hamam salı günü kapatılacak 2008'e kadar kaymakamlıktan çalışma ruhsatı aldık Yeni çıkan yasayla ruhsatın belediyeden alınması gerekiyormuş Başvuru yaptık Belediye de 'hakkınızda şikayet var' diyerek kapatma kararı aldı" ifadelerini kullandı Gelen turistler de, hamamı çok sevdiklerini ve memnun olduklarını belirtti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com