Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alef, kitabı

Alef Kitabı

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alef Kitabı

Aref Kitabı - Alef Nedir - Alef Anlamı - Alef Kitabı Nedir - Alef Efsanesi

Yıllardır bir efsane olan Alef (Aref)( kimine göre Tevrat'ın değişmemiş hali)

Efsaneler, ölümsüzlük ve beş bin yıllık bir gizemin Kitabı

Efsanede ölümsüzlüğün sırrının saklı olduğu kitap olarak geçerDaha doğrusu uzun yaşamın sırrıKimileri herşeyin cevabının da o kitapta olduğunu söyler

Yolu yürüyen ve bitiren, şunu bilsin:

Gözleri açılmış, gücünü fark etmiş Seth tohumu,

Soyumuz için en büyük tehlikedir,

Onu iyi tanımak, gücünün kaynağını öğrenmek için,

Mutlaka Alef Kitabı 'nı bulsun ve okusun

O kitap ki, yüzlerce ve yüzlerce yıldır bulan olmadı

"Belial Parşömeni" olarak bilinen belgeden

"[] Benim bahsettiğim bu müritler de ilham kaynaklarını o çok eski kitaptan almışlardır belki, kim bilir? Şunu da unutmamak lâzım bu arada, alfabelerdeki harflerin diziliş sırası, rasgele değildir, sesler ve sözcüklere ilişkin çok eski bir bilginin izlerini görürsün o sıralamada A harfi, yani Alef ya da Yunan alfabesindeki Alfa, her zaman bir numarada yer alır; en özel, en önemli harf Her şeyin başlangıcı yani, tanrısal an"

İzak Eşkenaz (77) - İlahiyatçı

"[] Belki de bilinen dillerin hepsinin atası olan, bugün bütünüyle unutulmuş bir dil Lord Ashton'ın anılarında çok net olarak şöyle yazılı: En az Şeytan kadar eski bir dille yazılan Alef Kitabı'nı bulmadıkça, onlar hakkında her şeyi bilmemiz mümkün olamayacaktır Muhafızlar'ın ataları, bize o karanlık tehlikenin sırlarını öğrenme olanağı sağlayacak bu belgeyi, her yerde arama görevini de vermiştir"

Jason Redbridge (45) - Oasis Şirketler Grubu Başkanı

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com