![]() |
Komando Andı Sözleri Komando Marşları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komando Andı Sözleri Komando Marşlarıkomando andı sözleri - komando Marşları - Marşlar - komando sözleri Marşları - Komando şiirler
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komando Andı Sözleri Komando MarşlarıKOMANDO OLMAK ONURUMDUR Arkamdan yas tutmayın ![]() Bırakın toprağımda rahat içinde yatayım ![]() Bedenimden komandomu çıkarmayın, Onlar benim onurumdur, Ölünce kefenim olacak? Başımdan mavi beremi çıkarmayın, O benim şanım,şerefim olacak? Ayağımdan botlarımı çıkarmayın, Onlar nice yollar aşacak, Şehit olursam Sırat köprüsünden geçecek? Elimden tüfeğimi almayın, O benim mezarıma sembol olacak? Yaramın kanını silmeyin, Ahirette hesabı sorulacak? Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın, O benim madalyam olacak? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komando Andı Sözleri Komando MarşlarıKomando şiiri Çok sert eğitimden geçer komando Ruhu türk müslüman komando Nerede terörist var orada komando Çelik yay gibidir vücutları Bunlar öz ve öz türk çocukları Dağlar kayalıklardır kışlaları Her zaman dik gezerler başları |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komando Andı Sözleri Komando Marşları![]() komando mavi bereli gözleri bakar ileri genç kızların sevgilisi komandodur komando saat 5 te arama beni ben dağlara çıkarım elimi tutma benim g-3 gibi sıkarım haydarpaşa garında anası da yanında istedim de vermedi cıban çıksın anlında |
![]() |
![]() |
|