Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cumhuriyetimizin, kutlu, olsun, yılı

Cumhuriyet'imizin 88. Yılı Kutlu Olsun

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cumhuriyet'imizin 88. Yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyet'imizin 88 Yılı Kutlu Olsun

Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde yüce ulusumuz başlattığı bağımsızlık savaşında dünya tarihinde eşine az rastlanır bir direnç göstermiş, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, büyük bir düşünce devrimi ile Cumhuriyeti kurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti, gelişmesini kesintisiz sürdürerek bugünkü düzeyine ulaşmıştır

Bu anlamlı günde, ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyet'e, Mustafa Kemal Atatürk gibi insanlığın övgüsüne mazhar olan bir lidere ve Cumhuriyet’in temel değerlerine yürekten bağlı olan nesillere sahip olmanın kıvancını yaşıyoruz

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet’imizin 88 yıldönümünü kutluyor; Ulu Önder Atatürk`ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyoruz

Galatasaray Spor Kulübü

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com