Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dalları, ilgilendikleri, osmanlı, padişahlarının, spor

Osmanlı Padişahlarının İlgilendikleri Spor Dalları

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Osmanlı Padişahlarının İlgilendikleri Spor Dalları

Osmanlı padişahları hangi spor dalları ile ilgilenmiştir - Osmanlı padişahlarının spora verdiği önemGüreş: Murad Hüdavendigar, Çelebi Mehmed, IV Murad, Sultan Abdülaziz

Avcılık: I Murad, Yıldırım Bayezid, II Murad, Fatih Sultan Mehmed, Kanuni Sultan Süleyman, II Selim, I Ahmed, II Osman, IV Murad, IV Mehmed

Balık Tutmak: Kanuni Sultan Süleyman

Ok Atıcılığı: II Murad, Fatih Sultan Mehmed, II Bayezid, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman, IV Murad, III Ahmed, II Mahmud

Binicilik (Cündilik): III Murad, II Osman, IV Murad, IV Mehmed, II Mustafa, II Mahmud, Sultan Abdülaziz

Cirid: I Ahmed, IV Murad, IV Mehmed, II Mustafa, III Selim, II Mahmud

Tüfenk Atıcılığı: IV Murad, IV Mehmed, II Mustafa, III Ahmed, I Abdülhamid, III Selim, II Mahmud, II Abdülhamid

Gürz Kaldırma: Orhan Gazi, I Ahmed, IV Murad

Labud ve Hışt Atma: IV Murad

Mızrak: II Mahmud

Tomak: IV Murad, I İbrahim, IV Mehmed

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com