Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
paladine

Paladine Nedir

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Paladine Nedir

Ejderhaların Lordu - Paladine SembolleriPaladine, İyiliğin Babası ve Adaletin Ustası'dır

Tüm iyilik tanrıların yöneticisidir ve en yücesidir Dünya üzerinde tarikat olarak Solamniya Şövalyeleri'nin, özellikle de Gül Tarikatı'nın tanrısıdır Kontrolü altındaki alanlar arasında düzen, umut, ışık, yöneticilik ve koruyuculuk vardır

Sembolleri gümüş üçgen, çam ağacı (Silvanesti) ya da örs (Thorbardin) tür Renkleri gümüş ve beyazdır Takımyıldızı, Platinyum Ejderha takımyıldızıdır Paladine'ın avatarları şaşkın, yaşlı büyücü Muhteşem Fizban ve bir platinyum ejderhadır

Diğer isimleriyse bölgelerine göre şunlardır:

Draco Paladin (Ergoth), Gökyüzübıçağı (Goodlund), Ejderhalordu (Mithas), E'li (Silvanesti), Çekiç Thak (Thorbardin), Bah'Mut (Istar), Büyük Ejderha (Solamniya), Fizban (Kenderyurdu)

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com