![]() |
Kemal'e Eren Kadınlar - Melike İlgün |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kemal'e Eren Kadınlar - Melike İlgünKemal'e Eren Kadınlar Kitap Özeti - Melike İlgün Kitapları - Melike İlgün Kitap Tanıtım - Kemal'e Eren Kadınlar Kitap Fiyatı - Kemal'e Eren Kadınlar Ön Okuma Kitap Özet Kemal'e Eren Kadınlar Öbür dünyada en büyük düşmanınızla bir odaya kapatıldığınızı düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Okumak için geç kaldım diye kızdım kendime ![]() ![]() ![]() ![]() -Sözcü- "Kemale Eren Kadınlar Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna ışık tutuyor ![]() -Cumhuriyet- "Bu kitap çok konuşulacak! Latife ile Fikriye öbür dünyada karşılaşırsa ![]() ![]() ![]() -Hafta Sonu- "Melike İlgün ölümüne susmuş iki kadına yeniden can verip, bu dünyada yarım kalmış hesaplaşmalarını devam ettiriryor ![]() -Tempo- "Melike İlgün iki kadının hesaplaşmasına yer verirken, onların gözünden cumhuriyet tarihine bakış atıyor ![]() -Elele- "Bu kitap farklı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Gazeteport- Kitap Ön Yüzü ![]() Kitap Künyesi Kemal'e Eren Kadınlar - Melike İlgün Alfa Yayınları » Roman Fiyatı : 19,00 TL Temmuz 2012, 440 sayfa, ISBN: 9786051064628 |
![]() |
![]() |
|