![]() |
Kerbela - Sinan Yağmur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kerbela - Sinan YağmurKerbela Kitap Özet - Sinan Yağmur Kitapları - Kerbela Kitap Tanıtım - Kerbela Kitap Fiyatı - Kerbela Ön Okuma Kitap Özet Kim bir bardak soğuk su içerse beni hatırlasın ![]() -Hz ![]() Kerbela, yeniden var olmak için atılmış ölümüne bir adımdır, ölümüne bin adımdır ![]() ![]() Hüseyni bir nikâh ![]() "Kerbela, bir feryattır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim imanımızın kısır kalmasının en asli sebebi, İslam'ı, Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Kerbela, yetmiş iki yiğidin ağlamasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hüseyin'in kesip koparılan bir kolu çakallar yesin diye Irak çöllerine atılmıştır ![]() ![]() ![]() Nerededir Hüseyin? Gecenin gelinciği kan içinde ![]() ![]() ![]() Neredesin ey Hüseyin? (Tanıtım Bülteninden) ![]() Kerbela (Aşk'a Bela Hz ![]() Sinan Yağmur Profil Yayıncılık / Edebiyat Dizisi Türkçe 232 s ![]() ![]() İstanbul, 2012, 1 ![]() ISBN : 9789759963330 Genel Yayın Yönetmeni : Cem Küçük Genel Koordinatör : Münir Üstün Etiket Fiyatı : 13,50 TL (KDV Dahil) |
![]() |
![]() |
|