![]() |
Dönüşüm Yolu - Nur Meriç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dönüşüm Yolu - Nur MeriçDönüşüm Yolu Kitap Özet - Nur Meriç Kitapları - Dönüşüm Yolu Kitap Tanıtım - Dönüşüm Yolu Kitap Fiyatı - Dönüşüm Yolu Ön Okuma Kitap Özet "Kim bilir, belki de şuan tam ihtiyacınız olduğu an ![]() ![]() ![]() Bir kitap okuyacak, biriyle karşılaşacak, bir şey duyacak,henüz herkes uykudayken siz uyanıpgüneşin doğuşunu izleyeceksiniz ![]() ![]() ![]() "Başarıya ulaşacak yollara rehberlik mi istiyorsunuz? Bu kitap eminim ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır ![]() -Dr ![]() Nur Meriç Hanımın evrensel ve uygar bir bakış açısıyla, yaşanmış hikâyeleri de işin içine katarak, yanlış bilgilerimizin manyetik etkilerinden nasıl arınacağımız konusundaki yönlendirmelerini zevkle okudum ![]() -İskender Doğan-, Sanatçı (Tanıtım Bülteninden) ![]() Dönüşüm Yolu (Evrenin Kapısını Çaldım, Anahtarı Bendeymiş, Çok Utandım) Nur Meriç Arunas Yayıncılık / Kişisel Gelişim Dizisi Türkçe 292 s ![]() ![]() İstanbul, 2012, 1 ![]() ISBN : 9786054503773 Editör : Elçin Alptekin, Gökhan Fırat Etiket Fiyatı : 15,00 TL (KDV Dahil) |
![]() |
![]() |
|