|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akciğer, doktorlar, eğitim, için, kemoterapi, kursu, kursuuzman, maligniteleri, plevra, tedavi, uygulamaları, yaklaşımındatemel |
![]() |
Akciğer Ve Plevra Maligniteleri Tedavi Yaklaşımındatemel Eğitim Kursu(Uzman Doktorlar İçin) Ve Kemoterapi Uygulamaları Kursu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akciğer Ve Plevra Maligniteleri Tedavi Yaklaşımındatemel Eğitim Kursu(Uzman Doktorlar İçin) Ve Kemoterapi Uygulamaları KursuAkciğer ve Plevra Maligniteleri Tedavi YaklaşımındaTemel Eğitim Kursu(Uzman doktorlar için) ve Kemoterapi Uygulamaları Kursu TTD Okulu ve TTD Akciğer ve Plevra Maligniteleri Çalışma Grubu tarafından organize edilen Akciğer ve Plevra Maligniteleri Tedavi Yaklaşımında Temel Eğitim Kursu ile Kemoterapi Uygulamaları Kursu 30-31 Mayıs 2008 tarihleri arasında İzmir Ege Sağlık Otelinde gerçekleştirildi ![]() Hekimler ve hemşireler için planlanan iki farklı kurs paralel olarak yürütüldü ![]() ![]() ![]() Tuncay Göksel Kurs Başkanı Tevfik Özlü TTD Okulu Başkanı Eyüp Sabri uçanTTD Başkanı Değerli TTD Üyeleri TTD Okulu Merkezi Kurslarından olan ‘Akciğer ve Plevra Maligniteleri Tedavi YaklaşımındaTemel Eğitim Kursu(Uzman doktorlar için) ve Kemoterapi uygulamaları kursu (Kemoterapi hemşireleri için 1gün) programı ektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saygılarımızla ![]() TÜRK TORAKS DERNEĞİ OKULU MERKEZİ KURSLARI Akciğer ve Plevra Maligniteleri Tedavi YaklaşımındaTemel Eğitim Kursu (Uzman doktorlar için) Kemoterapi uygulamaları kursu (Kemoterapi hemşireleri için) Tarih: 30-31 Mayıs 2008 (Cuma-Cumartesi) Yer: İzmir, Ege Sağlık Oteli Süre: 2 gün Kemoterapi Kurs Kemoterapi Uygulamalı Kursu Sunumları Ekli dosyayı görmek için tıklayın ![]() Acrobat Reader programını bilgisayarınıza indirmek için tıklayın ![]() Kaynak: toraks ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|