Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruçocuk hastalığı

Soru:"Çocuk Hastalığı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Çocuk Hastalığı"

hocam selamlar vede saygılar :size daha önce yazmıştım cevapladığınız için çok teşekkür ederimama başka isimle yazmıştım çocuğumun karın ağrısı şikayyeti vardı,hocam dedğiniz gibi hastahaneye götürdüm 23 tane tahlil yaptılar kesin sonuç çıkmadı en son fmf gen testi ve birde başka bir test yaptılar haftaya sonuçları alacağım hocam çocuğun ağrıları 3 gündür yok yani kesildi fakat bugün dışkısında kan gördüğünü söylüyorhocam ne yapmalıyım bana tekrar yazarsanız çok minnettar olacağım selam ve dua ile hoşçakalın

UzmDr Esengül KELEŞ

16 11:51:03

makatta çatlak olabilir veya ishal başlayacak olabilr siz kaka tahlili yaptırın negatif ise makata madecasol diye krem sürün günde 2 kez

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com