Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
soruhipotroid

Soru:"Hipotroid"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soru:"Hipotroid"






merhaba asude hanım

ben hipotroidli bi hastayım geçen yıl timus ve hipertroid operasyonu oldum operasyon sonrasında steroid almamama karşın 20kilo aldım bir anda metebolizmal bir durum olduğu sölendi hormonal değişiklik 10ay olmasına karşın ve aç kalmama rağmen en ufak bi değişim olmadı ve bu durum beni geçirdiğim operasyonları geçirmemem gerektiğine pişmanlığa kadar sürükledi ama zaman geçti 1yıldan sonra değişim olur denilior fakat 10ay olmasına karşın sadece kas sistemimdeki hantallık geçti şekile giriyorum sadece ama tartıda bir eksilme yok bunun zor olacağını biliorum aylık olarak myastenia gravisli olmamdan dolayı ivig alıorum tefor ve 6doz mestinon bunların etmen olmadığınıda biliorum kilo üzerinde ama teforun tam olarak bilmiorum etkisini yeni tanıştığım bi ilaç olmasından dolayı diyetisyenlerle görüştüm fakat sadece diyet veriyorlar onların üzgünüm ama onları yesem kilo alırım ne yapmalıyım nerden başlamalıyım bu durum çok canımı sıkıyor bana bir tavsiyede bulunur musunuz psikolojim bozulacak gittikçe bunları okumak zorunda bıraktığım içinde üzgünüm detaylı anlattım çünkü bilmeden yol almak beni daha çok yoruyor şimdilik teşekkürler
Dr Asude Elci KARNAP




Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.