Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorubağırsak sorunu or karın ağrısı

Soru:"Bağırsak Sorunu/Karın Ağrısı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Bağırsak Sorunu/Karın Ağrısı"

Ayda bir ben de bir karın ağrısı başlıyor Bu ağrı ani olarak geliyor ve çok şiddetliTüm bedenimi sarsıyor Ara ara gelen bu ağrılar o gün içinde beni bitkin düşürüyorTüm kaslarım ağrıyorgözkapaklarımı bile açacak durumda olamıyorumateşim bir yükseliyor bir düşüyor Genellikle yemeği çok karıştırdığım zaman,ekşi tuzlu tatlı yı aynı a yediğim zaman,çiğ köfte yediğim zamanın ertesi günü oluyor sonra bu ani ağrılardan sonra iyileşme döneminde karnımdaki bu ağrı ez az bir hafta içinde yavaş yavaş geçiyor Doktora gittiğim zamn kan tahlilimde önemli bir şey çımıyorBronşitimde olduğu için karın ağrısı olduğu zamn ikisi birden nüks ediyor ve ben perişan oluyorum İş yapamaz duruma düşüyorumen az bir hafta rapor almam gerek iyileşmem için Bir demesleğim stresli bir meslek Huzursuz olduğum anlar çok oluyor ama ben artık karın ağrısı çekmek istemiyorum yettiacıya dayanamıyorum artık ne yapmam gerek
( Bu arada kabızlık çok oluyor ve basurum da varbana hemen uygulayabileceğim bri cevap verin lütfen Yiyebileceğim şeylerin lisetesinide yazarsanız sevinirim)

DoçDr Yusuf AKCAN

261113:15:05

Sayın üyemiz,
sitemizin amacı tedavi söylemek değildir bu yasaktır ancak size yol gösterici olabiliriz

şikayetleriniz FMF (ailevi akdeniz ateşi) hastalığını çağrıştırdı bende bu yüzden atak anında bir gastroenterolojiye veya iç hastalıkları uzmanına başvurun

kabızlık için:
yeni oluşan kabızlık ve kanama gördü iseniz barsakların incelenmesi gerekebilir gastroenterolojide muayene olunuz

genel kabızlık önerilerine sürekli uyunuz:
bol su tüketin (>3 litre /günde)kepekli ekmek ve lifli yiyecekler diyetinizde olmalıdırsabah 7-9 saatleri arasında barsak hareketlerinin en kuvvetli olduğu saatlerde mutlaka tuvalete oturunuzstress faktörleri var ise bertaraf ediniz
sitemizdeki kabızlık ve diyet konusunu okuyunuz

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com