Soru:"Göğüs Ağrıları" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Göğüs Ağrıları"Sayın hocam ben 26 yaşında erkeğim Mesleğim öğretmen Yaklaşık 6 aydır göğsümde iğne batması şeklinde ağrılar hissediyorum Doktora gittim Eforlu EKG ve ekokardiyografi yaptırrdım ve doktorum bir sorun olmadığını söyledi Ama ağrılar devam ediyorBazende nefesim tıkanır gibi oluyor Fakat bu nefes tıkanıklığı yürürken değil de belli bir süre yürüdükten sonra oturduğum zaman ve arkaüstü yattığım zaman oluyor Ben kalp rahatsızlığı diye korkuyorum bu ağrılar bazen sol kolumda ve sol bacağımda oluyor Ağrılar genel değilde çizgi şeklinde oluyor Bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim Şimdiden teşekkür ederim UzmDr Ayşe TÜRKÖZÜ 130931 Nefes darlığı şikayeti birçok akciğer hastalığına bağlı olabilir Astım, kronik bronşit, amfizem gibi hastalıklarda olabilir Bazen gastroösafagial reflü dediğimiz hastalıkta göğüste yanma, batma gibi şikayetler yapabilir Ağır, yağlı yemekler yediğinizde, asitli içecekler tükettiğinizde midede ağrı, yanma, sabahları ağıza acı su gelmesi ce göğüs kafesi arasında batma hissi oluyor ise Dahiliye uzmanına muayene olmanızı öneririm Geçmiş olsun Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|