Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruiyi akşamlar yakup bey

Soru:"İyi Akşamlar Yakup Bey"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"İyi Akşamlar Yakup Bey"

Ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim Benim sağ diz kapağımın sağında bir şişlik var Bazen ağrıyor bazen ağrı olmuyor ama şişlik hep duruyor Bunun öncesi de var sağ bacak başlangıcında bir kas yırtılması geçirdim 2 yıl kadar önce ve uzun bir süre ilaç kullanarak iyileşmeyi bekledim Onu henüz atlatmıştım ki sağ ayağımın orta parmağında bir şişlik oluştu Fizik Tedaviye gittim brucella bel fıtığı ve çeşitli ihtimallaer üzerine kan tahlili yapıldı Hiçbiri çıkmadı Ortopediye gittim röntgen çekildi kırık çıkık yoktu Damar cerrahiye gittim ultrason ile bakıldı ana damarlarda bir terslik yoktu görülmeyen kılcal damarlarda bir problem olabileceğini söyledi krem verdi diz kapağımdaki şişlik o sıralar oluştu ayağım ve dizim öyle ağrıyodu ki topallayarak gidiyordum okula Tedaviler sonuç vermeyince sülük tedavisi uyguladık Şiş olan ayak parmağımın üzerini emdirdik ve iki-üç gün sonra diz kapağımdaki ve ayağımdaki şişlik geçmişti Çok rahattım Ama şimdi diz kapağımda yeniden şişlik oluştu sülüğe bu kez diz kapağıma yakın bir yeri emdirdik ama bi iyileşme göremedim Çok çaresiz hissediyorum sebebini dahi bilmiyorum yardımcı olmanızı dilerim şimdiden teşekkürler İrem

DoçDr Yakup YILDIRIM

1903 15:28:41

Şikayetlerinizin sebebi romatizmal bir hastalık (psoriasis, gut vb) olabilri Bu nedenle Romatoloji tarafından görülmenizde fayda var Ayrıca bir çok tetkik yapılmasına rağmen acaba MRI çekilmedi mi? Eğer çekilmediyse yapılmasında fayda var

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com