Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorurahat nefes alamama

Soru:"Rahat Nefes Alamama"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Rahat Nefes Alamama"

24 yaşında bayan hastayım 18 yaşında rahat nefes alamama ve burnumdaki eğrilik nedeni ile deviasyon ameliyatı oldum ama aynı sorunlarım devam etti 2 yıl önce başka bir dr gittim kulağımdan kıkırdak alıp rinoplasti ile ameliyatımı gerçekleştirdi yalnız bu kıkırdaklar tutmadı bu kez diğer kulağımdan kıkırdak alıp yine ameliyat oldum ve bir dizi operasyon geçirmiş oldum ama bu şikayetlerim halen devam etmekte başka bir dr göründüm sorunun burun kanadımda olduğunu söyledi nefes alıp veirrken geç açılıp kapanıyor dedi şimdi burnumdaki kıkırdak yapı tutmadı dışardan bakınca görünüyor ellede süngerimsi yapı hissediliyor ve burnumdaki eğrilikte kısmide olsa görünüyor bu kadar operasyondan sonra bana neler yapılabilir?
DoçDr Mehmet GÜNDÜZ

23 16:08:10

muayene etmeden birsey soylemek zor sorun burun septumundami yoksa burun valvi kanadindami eger bunlardan birinde sorun varsa yine ameliyat gerekir gecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com