![]() |
Soru:"Spastik Kolon Hakkında Sorularım" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Spastik Kolon Hakkında Sorularım"Sayın Hocam!Sizi TV de izledim ve bizlere böyle bir imkan sunduğunuz için teşekkür ederim ![]() Sayın Hocam ben 31 yaşında karadeniz sinopta yaşayan bir bayanım ![]() ![]() ![]() ![]() 2ncisi ise daha kötüsünü söyledi seninle ölünceye kadar devam eder dedi ve hiç ilaçda vermedi ![]() Size sorum?1: Gerçekten spastik Kolonun tedavisi yokmu? 2: Ölünceye kadar benimle gidermi? 3:Kanser riski varmı? 4:Bana tedavi olarak ne önerirsiniz veya nere gitmemi yada ne yapmamı istersiniz? Sorularıma vereceğiniz cevaplar için size minnettar kalacağımı ve şükranlarımı iletiyorum ![]() Saygılarımla Yazan: Songül Doç ![]() ![]() 23 ![]() ![]() Öncelikle spastik kolon tanısı bir ekartasyon tanısıdır ![]() ![]() ![]() ![]() bir çok tedavisi var bunlarda bir çok hasta rahatlar, 2: Ölünceye kadar benimle gidermi? genelde orta yaş hastalığıdır ![]() ![]() ![]() 3:Kanser riski varmı? Hayır ![]() 4:Bana tedavi olarak ne önerirsiniz veya nere gitmemi yada ne yapmamı istersiniz? internet üzerinden kişisel tedavi hastayı görmeden vermek imkansız ![]() bir gastroenteroloji doktoruna muayene olun <br style="font-family: Verdana;"><br style="font-family: Verdana;"> Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|