Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruspastik kolon hakkında sorularım

Soru:"Spastik Kolon Hakkında Sorularım"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Spastik Kolon Hakkında Sorularım"

Sayın Hocam!Sizi TV de izledim ve bizlere böyle bir imkan sunduğunuz için teşekkür ederim
Sayın Hocam ben 31 yaşında karadeniz sinopta yaşayan bir bayanımbana 5 yıl kadar önce spastik kolon teşhisi kondu2 kere genel cerrahiye gittim1ncisi ilaç verdi(Debridat)ama hiç faydasını görmedim
2ncisi ise daha kötüsünü söyledi seninle ölünceye kadar devam eder dedi ve hiç ilaçda vermedi
Size sorum?1: Gerçekten spastik Kolonun tedavisi yokmu?
2: Ölünceye kadar benimle gidermi?
3:Kanser riski varmı?
4:Bana tedavi olarak ne önerirsiniz veya nere gitmemi yada ne yapmamı istersiniz?
Sorularıma vereceğiniz cevaplar için size minnettar kalacağımı ve şükranlarımı iletiyorum
Saygılarımla Yazan: Songül

DoçDr Yusuf AKCAN

2305 16:55:01

Öncelikle spastik kolon tanısı bir ekartasyon tanısıdır yani diğer bazı hastalıklar dışlanmalıdır ve organik bir barsak hastalığı olup olmadığı için bazı testler yapılmış ve bunların hepsi normal olmuş olmalıdır bundan sonra diyelim bu tanıyı aldınız<br style="font-family: Verdana;">gelelim sorularınıza<br style="font-family: Verdana;">1: Gerçekten spastik Kolonun tedavisi yokmu?

bir çok tedavisi var bunlarda bir çok hasta rahatlar,
2: Ölünceye kadar benimle gidermi?
genelde orta yaş hastalığıdır günlük hayat gailesini fazlaca dert edindiğimiz dönemlerde yani yaş biraz daha ilerleyince toparlamaya meyillidir

3:Kanser riski varmı?
Hayır

4:Bana tedavi olarak ne önerirsiniz veya nere gitmemi yada ne yapmamı istersiniz?

internet üzerinden kişisel tedavi hastayı görmeden vermek imkansız
bir gastroenteroloji doktoruna muayene olun

<br style="font-family: Verdana;"><br style="font-family: Verdana;">

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com