Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruslm rahatsız ediyorum ama

Soru:"Slm Rahatsız Ediyorum Ama"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Slm Rahatsız Ediyorum Ama"

sinirlendiğim zaman veya ani birşey olduğunda nefes nefese kalıyorum elim ayağım yüzüm dahi titremeye başlıyor bir boşluğa düşer gibi oluyorum kendi kendime acba böylemi nefes alsm böylemi dursam böylemi yürüsem yürürken snki insanlar bana bakıyormuş gibi bazen yüürmesini bile beceremiyorum size yalvarırım bıldiğiniz bana fayda sağlayacak bir ilaç bir bitki tavsiyeni dörtgözlen beklicem yaşımda 23 şimdiden çok teşekkür edrim
UzmDr Tanju SÜRMELİ

2407 20:13:46

Psikiyatris den randevu almanız gerekirBu sıkıntılarınız için ilaçsız bir tedavi yöntemi tavsiye edilebilinir wwwyasamsagliknet den bilgi alabilirsiniz

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com