Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aralıklarla, doğumdan, doktor, dökülüyorgitmediğim, kalmadı, sacım, sürekli, yaklaşık, yıldır

Doğumdan Sonra Yaklaşık 3,5 Yıldır Aralıklarla Sürekli Saçım Dökülüyor.Gitmediğim Doktor Kalmadı....

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Doğumdan Sonra Yaklaşık 3,5 Yıldır Aralıklarla Sürekli Saçım Dökülüyor.Gitmediğim Doktor Kalmadı....

Doğumdan sonra yaklaşık 3,5 yıldır aralıklarla sürekli saçım dökülüyorGitmediğim doktor kalmadıPantogar-priorin-vichy vs hepsini denedimKansızlığım ve ferritinim çok düşük olduğu için ondan şüphelendim,kan ilaçlarıda aldım ve yine saçlarımdaki seyrelme devam ediyorSaçlarımdaki genetik koddan döküldüğü sonucuna kendim araştırmalarım sonucu ulaştımAndrogenetik dökülmeyi hangi ilaçlarla minimize edebileceğimi öğrenmek istiyorum31 yaşında bir bayan olduğum için bu konu beni çok fazla üzdüYardımlarınızı bekliyorum
2609 / banu özer

CEVAP:
Saç mezoterapisi veya ETG yöntemlerinide deniyebilirsinizBunları uygularkende saç besleyici tabletleri kullanırsanız etkisi artacaktırFakat şunu belirtmek isterimki bu ürünlerin etkisini görmeniz en az 3 ay düzenli kullanmanıza bağlıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com