Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruenfeksiyon

Soru:"Enfeksiyon"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Enfeksiyon"

merhabalar sayın hocam,
ben 24 yaşında 7 aylık evli bir bayanımevlilğim ilk aylarında ******mdaki şiddetli sızı ve yanma için hastaneye gittimenfeksiyon kaptığımı öğrendim ve ilaç tedavisi gördümyine aynı şikayetle hastaneye gittiğimde idrar tahlili yaptılar ve sonuç"çok sayıda lökasit görüldü"şeklindeşuan buscopan ve aksef 500 adında ilaç kullanıyorum
hocam enfeksiyon kapmamın sebebi nedirtemizlik konusunda çok dikkatli olmama rağmen yine oldubu sorun ilişki sırasında eşime bulaşırmı?bir daha hasta olmamak için kendimi nasıl korumalıyım?ayrıca 10 günlük adet gecikmesi yaşıyorum(gebe değilim)sebebi bu olabilirmi?teşekkürler
UzmDr Ersan ŞENER

30 23:44:11

Canan hanım yeni evlenmiş hanımlarda Balayı sistiti dediğimiz bir durum olurYoğun ****üel aktiviteye bağlı idrar torbası iç duvarında kanama olması neticesindeenfeksiyona açık hale gelir Verilen antibiyotik tedavisi ve cnsel ilişkinin bir süre ertelenmesi ile tedavisi mümkündürTabii ki uzun süren ilişkisiz dönemi takiben yoğun ve sık cinsel temas olursa bu durum tekrarlayabilirŞifalar dilerim

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com