Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruhepatit b taşıcısıyım

Soru:"Hepatit B Taşıcısıyım"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Hepatit B Taşıcısıyım"

Merhaba;Ben 2000 yılında test yaptırdıktan sonra taşıyıcı olduğumu öğrendimBitkisel ilaçlar dışında 2005 yılında 1 yıl zeffix kullandımSon durumum şu:20069 ay testlerim:

HBV DNA viral yük:4690 IU/ml
ast:18
alt:35
alkalen fosfatez:167 u/l
ggt :23
şu anda herhangibir şikayetim yokAma bu hastalık sinsi olduğu için aniden ortaya çıkar diye endişe ediyorumDüşük oran olduğu için bunu karaciğerimden nasıl temizleyebilirimNe tür tedavi almam gerekir,önerileriniz ne olabilir?Ben SSK emeklisiyim
saygılarımla;
orhan aksoy
UzmDr Esin KORKUT

29 18:54:49

Zeffix tedavisini 1 yıl kullanıp bırktığımız olmuyor Size niye böyle bir tedavi verilmiş Anlamadım Hepatit uyanabilir ancak bunun için sürekli endişelenmek yerine 1 yıl 3 ayda bir takiben 6 aylık düzenli aralııklarla kontrollerinizi olmanızı öneririm Geçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com