Soru:"Kretanin 2.81 Bun 31 Geldi" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Kretanin 2.81 Bun 31 Geldi"Sayın doktor ERİM GÜLCAN ben doguştan tek böbrekliyim yaş 47 günde 2 ila 3 lt su tüketiyorum kesinlikle tuz kırmızı et her türlü yag asla kullanmam ama 25 haziran tarihinde yaptırdıgım {HER 3 AYDA MUTLAKA KAN TAHLIL VE İDRAR YAPTIRIRIM] kreatini 2 81 bun ise 31 geldi çok korktum bana aydınlatıcı bilgi verirseniz çok memnun kalırım şimdiden teşekür eder saygılar sunarım NOT İDRAR TAHLİLİ DANSİTE 1020 REAKSİYON PH 6 0![]() PROTEİN 1 POZİTİF GLIKOZ NEGATİF KETON N EGAT İF BİLİRİBUNİNEGATİF UROBİLİNOJEN NORMAL K AN NEGAT İF LOKOSİTESTERAZ AKT 1 POZOTİF NİTRİT NEGATİF SAYGILARIMLA Yard Doç Dr Erim GULCAN26 16:16:31Verdiğiniz bu sonuçlara göre böbrek fonksiyonlarınızda bozukluk olduğu görülüyor Bu durumun ani (akut) mi yoksa Uzun sürelimi olduğunu anlamamız için önceki tetkiklerinizi bilememiz gerekli Bunun dışında 24 saatlik idrarla böbreğinizin % kaç çalıştığı belirlenmeli tüm tetkikleri yağtırmanız için sizin bir nefroloji uzmanına başvurmanızı öneririmgeçmiş olsun Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
|
|