Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aralar, aydan, beri, çok, dökülüyor, kesinlikle, saçlarım, stres, yaşadım, yaşındayım

23 Yaşındayım Saçlarım 3 Aydan Beri Çok Dökülüyor Tabi Ki Bu Aralar Çok Stres Yaşadım Kesinlikle ...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

23 Yaşındayım Saçlarım 3 Aydan Beri Çok Dökülüyor Tabi Ki Bu Aralar Çok Stres Yaşadım Kesinlikle ...

23 yaşındayım saçlarım 3 aydan beri çok dökülüyor tabi ki bu aralar çok stres yaşadım kesinlikle ondandır diye düşünüyorum ve ben 2 ay içerisinde de yaklaşık 20 kilo kaybettim besin alamadığım içinde dökülmüş olabilir diye de düşünüyorum sayın saçlarım için kimyasal değilde bitkisel ürün olarak ne önerirsiniz şimdiden teşekür ederim

CEVAP:
Düzensiz beslenme ve yanlış diyetler saç dökülmesinin önemli sebeplerindendirSaç dökülmesini önleyici tablet ürünler var bunları kullanbilirsinizEğere herhangi bi rahatsızlığınız ve gebelik durumunuz yoksa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com