Soru:"Parmağım Şişdi Ve" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Parmağım Şişdi Ve"Merhaba ![]() ![]() ben 23 yaşında Bayanım ![]() ![]() geçen yıl sağ elimin parmaklarında şişme oluşdu ama doktora gidemedim ![]() bu yılda tekrar sağ elimde orta parmağım şişdi ve 3 gündür şiş halde![]() Dün ortapedi doktoruna gittim tahlil yaptı![]() ![]() Test sonuçları : RF 12 mg/L 0-8 CRP 0,2 mg/L 0-6 Sedimentasyon 23 mm 0-20 romatizma başlangıcı dedi ![]() (her ay iğne olacakmışım) ![]() ama nekadar başlangıcında merak ediyorum![]() Maalesef çok bilgi alamadım![]() Sizler açıklayıcı bir bilgi verirseniz çok sevinirim![]() ![]() birde verdiği iğne Deposilin bugün sağlık ocağına gittim vurdurmak için ama biz vuramayız şok geçirebilirsiniz dedi ![]() Nasıl oluyor bu ?zaten iğneden korkan biriyimdir![]() Şİmdiden Teşekkür Ederim ![]() Prof Dr Yaman Sarpel19 15:56:51Romatizmal hastalıkların farklı tipleri var Ayırıcı tanıyı iyi yapmak ve gözlemek lazım Dahiliye-Romatoloji bilim dalı bu konu ile ilgileniyor İlk önce muayene olun daha sonra gerekirse iğneyi yaptırın *****ilin allerjisi 7 5 milyonda bir görülüyor Her hangi bir merkezde yapılabilir Geçmiş olsunYazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
|
|