Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukandaki yağ oranı yüksekliği

Soru:"Kandaki Yağ Oranı Yüksekliği"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Kandaki Yağ Oranı Yüksekliği"

slm ben fatma 28 yaşındayımyaptırmış oldugum kalp damar hastalıkları risk taraması kan tahlili sonuçlarıma göre kollestrolüm ve kandaki yağ oranım çok yüksek çıkmıştahlil yaptırmadan önce sürekli vücudumda kaşıntılarım oluyordu sanki vücudumda karıncalar geziyor gibi hissediyorum ve kaşınan yerlerim sonra yara oluyor acaba tahlil sonuçlarınamı baglı bu olanlar birde kandaki yağ oranımı düşürmek için ne yapmam lazım önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum saygılarımla
DoçDr M Akif BUYUKBESE

0307 03:16:32

Genc yasta yuksek kan yaglari onemli olabilir, ancak ikinci bir kontrol oneririm Bu kez 14 saatlik aclikta olmali
Yine yuksek cikarsa tiroid hormon ve gizli seker testi de yaptirmalisiniz
Hatta o vakit kardesleriniz de kan yaglarini kontrol ettirmelidir

Guatriniz var mi
Ailede seker (diyabet) olan var mi?
Herhangi bir nedenle herhangi bir ilac kullaniyor musunuz?

Kasintilar yaraya yol acabilir
Allerjik de olabilir bu, baska bir metabolizma bozuklugu da (mesela diyabet, tiroid hormonlarinin asiri calismasi)

Haberdar edin bizi de
Gecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com