Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorumakattan kan gelmesi

Soru:"Makattan Kan Gelmesi"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Makattan Kan Gelmesi"

iyi çalışmalar ben 23 yaşında bir bayanım
bir kaç ay önce şiddetli ishal halsizlik mide krampları şikayetiyle hastaneye başvurdum ishal için ilaç antibiyotik ve serum takılmıştı
Daha sonra ishalim geçip tekrar başladı ve nerdeyse su gibiydi tekrar ishalim geçince makatımda kaşınma ve akıntı başladı
Daha sonra bunlarda geçti fakat büyük tuvaletimi yaparken çıkış olan yerin 2-3 yerinde acımalar oluyordu ve tuvalet kağıtına sivilce patlaması kadar kan bulaşmaya başladı
Sonra acıma ve kanama geçti fakat son 2 haftadır büyük tuvaletimi yaparken içten sadece bir yerden hafif bir acıma var ve aşırı bir kanama başladı
Kanama sadece Büyük tuvaletimde oluyor ve herhangi bir şişlik dışarı taşan bir şey yok herhangi bir ağrı dışkı yaparken bir ağrım yok, şu anda ne ishalim nede kabızlığım var
Fakat bu kanama beni çok telaşlandırdı Ne olabiliceği konusunda beni aydınlatırsanız ve nereye gitmem gerektiği konusunda bilgilendirirseniz çok sevinirim

UzmDr Alaattin OZTURK

2509 15:04:03

Muhtemelen hemoroidniz var Genel cerrahi uzmanına muayene olmanızı öneririm Kolonoskopi (kalın bağırsağınızın kamera ile görüntülenmesi) ihtiyacı olabilir

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com