Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruendoskopi yapılması zararlımıdır

Soru:"Endoskopi Yapılması Zararlımıdır?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Endoskopi Yapılması Zararlımıdır?"

iyi günler hocam 21 yaşındayım bir süre önce doktora gitmiştim mide ağrılarım vardı ve baya zayıfladım önce bir ilaç verip göndermşti tekrar gittim bir faydası olmadığını söyledim ve benden endoskopi yapılmasını söyledi yanlız endoskopi yapılması için bazı testler yaptırdılarhbs Ag testi 032 non rektif çıktı bu ne demek öğrenebilirmiyim bir de sizce endoskopi uygunmu zararı olurmu yani şimdiden teşekkür ederim

DoçDr Yusuf AKCAN

20 20:13:28

gastroskopi mide rahatsızlıkları için oldukça etkili, zararsız ve kolay bir tanı metodudurhbs ag non reaktif demek sizde hepatit b virüsü yok demektirAyrıntı bilgi için aşağıdaki okuma öneri linklerine tıklayarak bu konudaki diğer site içi kaynaklarımızı da okuyunuz Sağlıcakla DoçDr Yusuf AKCAN---Muayene- (0216) 352 8682 –Maltepe-İST

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com