Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorugöğüs şikayetim

Soru:"Göğüs Şikayetim"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Göğüs Şikayetim"

merhaba doktor bey ben 27 yaşında 4 yıllık evli bir bayanım son 15 gündür sağ göğsümde bir ağrı vardı dün iki göğsümde birden kaşıntı meydana geldi bende masaj yapar biçimde göğüslerimi ovdum uçlarını ovarken iki göğsümdende krem renkte bir akıntı geldiğini farkettim ve bu beni çok korkuttu adetime 5gün var ve doğum yapmamış bir bayanım ne yapmam gerek beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim yi çalışmalar
DoçDr mehmet KILIC

02 15:50:23

öncelikle geçmiş olsunmeme ağrısı sikayeti meme polikliniğine en fazla başvuru sebebidir Ağrı adet yaklaştıkça memelerin dolgunlaşması ve sertleşmesi ile birlikte hassaslaşır ağrı, yanma, sızlama şeklinde olabilir Genelde her iki memede ve memelerin üst dış kısmında olur Koltuk altına, çeneye, sırta doğru yayılabilir Sizinde adetiniz yaklaşmış Buna bağlı olabilirMeme başı akıntısı meme ile temas edilmesi, sıkılması, masaj yapılması, uyarılması gibi durumlarda olabilirAkıntının şekli, rengi, kıvamı önemli değildir Ancak meme başı akıntısı tek memeden, memenin tek bir kanalından, sıkmadan kendiliğinden geliyorsa, beraberinde ele kitle geliyorsa tetkik edilmelidir Yaşınızı göz önüne alırsak, ve sıkma nedeniyle geldiğinden akla patoloji gelmezŞİkayetiniz devam ederse genel cerrahi muayenesi öneririmsaygılarımlaDoç Dr Mehmet KILIç

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com