Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukafamı boynum taşıyamıyor gibi

Soru:"Kafamı Boynum Taşıyamıyor Gibi"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Kafamı Boynum Taşıyamıyor Gibi"

merhaba,Ben 40 yaşında 180 boyunda 84 kğ ağırlığında ve öğretmenim
efendim,benim şikayetim başımı boynum tutamıyor gibi bir an kendimden geçiyor gibi oluyorum kan thlili yaptırdım trigliserit değeri 400 civarında çıktı nörolojiye gittim psikolojik dediler tomogrofi çektirmek istedim dr gerek yok dedi ne yapmam gerekiyor ,bana yardımcı olursanız sevinirim
DoçDr Cahide Topsakal

2209 14:48:50

çok geçmiş olsun Bu probleminizi ancak işin erbabı anlar Bir defa boyun adalelerinde güçsüzlük yaşıyorsunuz onun için başı taşımakta güçlük çekiyorsunuz Bu ya beyinden ya da beyin sapından ileri gelir veya daha büyük ihtimalle boyun fıtığının boyun adalelerine giden sinirlere baskı yapması sonucu olur Sizi görmemiz lazımDoç Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com