Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorulütfen yardım edin

Soru:"Lütfen Yardım Edin"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Lütfen Yardım Edin"

doktor hanım benim annem 1967 doğumlu 3 çocuk annesi 4 senedir istanbulda bir çok doktora gittik ilk önce sol elinin baş parmağında bi ağrı olduğundan ve hiç geçmediğinden şikayet etti sonra bu ağrı zamanla koluna ve boynuna çıktı kimi doktor boyun fıtıkı dedi kimi beyincik sarkması var dedi her biri farklı bi tedavi uyguladı iğneler ilaçlar boyunluk bir çok şey hiç biride bi an olsun ağrısını geçirmedi geceleri ağrılarından uyuyamıyor sabahlara kadar ağlıyorGeçenlerde artık ağrılarına katlanamadığını ve sol ayağına kadar indiğinden şikayetçi oldubi tanıdık tavsiyesi üzerine bi doktora gittik oda beyninde doğuştan gelen bi problem olduğunu ve amelyat olması gerektiğini söyledi ama o problemin ne olduğunu açıklamadı araştırılması gerekiyormuş ben annemin rahatsızlığı konusunda çok tedirginim ve gene yanlış bi tedavi uygulanmasından ve bu tedavilerin annemin hastalığını geçirmek yerine tetiklemesinden çok korkuyorum beyin amelyatı istendi bu sefer eğer amelyatsız bi tedavisi varsa bize yardımcı olabilirmisiniz doktor hanım şimdiden çok teşekkür ederimBenim derdimin dermanını sizin gibi başarılı bi doktordan bulabileceğime inanıyorum
DoçDr Cahide Topsakal

2609 14:15:33

Cok geçmiş olsun Annenizin problemi doktorlardan birinin söylediği gibi beyincik sarkmasına yani Chiari malformasyonuna bağlı olabilirDar kanaldan da olabilir, boyun fıtığından da Hepsinin çaresi var Sakın telaşa kapılmayınAncak hastayı görmem gerek Görüşebilmek dileği ileDoç Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com