Soru:"Rüya" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Rüya"iyi günler38 yaşında bir bayanım ben 3 sene önce boşandımşiddet konusunda ayrıldık ve ben boşadımilk yıllar (demek ki çok bunalmıştım)çok iyi hissettim kendimişimdide iyi hissediyorum ama bazen eski iyi günlerim de kötü günlerim de aklıma geliyorbazen banabazen de ona hak veriyorumbazen de telefonla aramak (kendi beni hiç aramadığı ve pişmanlık duyduğunuda söylemediği hatta ayrılmak istemiyorum da demediği halde)istiyorum ama yaptıkları aklıma geldikçe hayır diyorum çünkü her tartışmamızda(kavgalı,gürültülü)geri giden bendimbazen de ailemi sçluyorum hatta anneme çattığım da oluyorşimdi bu duyguları yaşamamım sebebi ne?esas sorum da rüya da kendisini, bazen de ailesini görüyorumbir kaç gündür daha sık görmeye başladımbir ara evimde her taraf düzensiz durmadan perde yıkıyor görüyordum,bu aralar da ailesiyle görüyorum ve gördüğüm gün moralim ve huzurum bozuluyor neden hep görüyorum?bir de boşandıktan sonra çocuğum da olmadığı için boş kalmamak için açıköğretim fakültesine başladımilk zamanlar derslerle uğraşınca kendimi dinlemem azaldı bana iyi geldi şimdi bazen ders çalıştığımda aklıma eski günlerim,o geliyorneden tam bitiremiyorum?bir de panik atak teşhisi koydular paxil kullanıyorum günde bir defa sınavlardan önce kendimi iyi hissettim bıraktım ama sınavlara yakın şikayetlerim artınca tekrar başladımüzüldüğüm de tekrarlıyorömür boyu kullanmam gerekli mi?yanıtlarsanız sevinirimteşekkürler ProfDr HAMDULLAH AYDIN 02 18:41:10 sayın ferah hanım,yasamınızda onemli degisiklikler var bunların tumunu kısa surede yasamanızla iliskili olmalı yakınlarınızla sorunların ne olcude paylastıgınız bilemiyorum ama ruyalarınıza bile boylesine giren konular icin lutfen psikiyatriye basvurunuz bu konular tek tek ele alınarak yeni duzenlemelere gidilebilir ilacınızı da doktorunuza danısmadan kesmeyinizsaygılar, Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|