Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakım, dökülmesi, ilk, kullanıyorum, olarak, sac, senedir, sorunuyla, yaklaşık, ürünleri

Ben Yaklaşık 2 Senedir Saç Bakım Ürünleri Kullanıyorum. İlk Olarak Saç Dökülmesi Sorunuyla ...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Yaklaşık 2 Senedir Saç Bakım Ürünleri Kullanıyorum. İlk Olarak Saç Dökülmesi Sorunuyla ...

ben yaklaşık 2 senedir saç bakım ürünleri kullanıyorum İlk olarak saç dökülmesi sorunuyla dermatolaga gittim ve bana yağlı egzama teşhisi koydu Saçlarım yağlanma ve kaşıntı vardı 2 ay boyunca her hafta dermatolaga gittim Roccatane kapsul,anagen ampul,şampuan ve priorin ilaç tedavisine başladım Cildimde çok fazla kuruluk ve tahlillerimde normal dışı sonuçlar verdi Bende kullanmayı bıraktım Anagenin ve priorinin saçlarıma hiçbir faydası olmadı Daha sonra 6 ay boyunca neredeyse her hafta mezoterapi yaptırdım, saç tellerimi kalınlaştırdı fakat yeni saç oluşumuna yardımcı olmadı Mezoterapiyi bırakınca saçlarım yine eski ince,cansız haline geri döndü Şuan GNC nin biotin kapsul ve şampuanını kullanıyorum ama onunda bir faydasını göremedim Saçlarım eskiye oranla seyreldi fakat daha fazla dökülmesini istemiyorum Bana tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? Saçlarımın daha fazla dökülmesini engellemek için ne yapabilirim? Vichy'nin dercos aminexil sp94 ürününü tavsiye eder misiniz?

CEVAP:
Bu ürünlerin farklı kişilerde farklı sonuçlar verdiğini diğer sorulardan görebilirsinizFakat şunu unutmamalısınız ki bu tür ürünlerden hangisi olursa olsun en az 3 ay boyunca kullanmalısınız etki ancak 3 ayda görülebilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com