Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorudüzensiz adet görüyorum

Soru:"Düzensiz Adet Görüyorum"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Düzensiz Adet Görüyorum"

slm hocam ben 25 yaşında bir anneyim ocak ayından beri düzensiz adet görüyorum en fazla adetsiz dönemim 10 gün sürüyodu nisan 5 te biten adetim tekrar 10nunda oldum ve mayıs 22si olmasına rağmen adetim bitmedi bazen temiz bi kanama bazen afedersiniz ama yazmak zorumdayım kahve rengi çamur gibi kanama oluyo doktora gittim ur kist herhangi birşey yok oldugu söylendi ve bana orgametril ilaç verildi içiyorum ama bi faydasını göremedim başımdada şiddetli ağrılar oluyo bu ağrılar ona bağlı değilmiş denildi ama bu problemim normalmi yoksa başka bi hastalığın belirtisimi lütfen cvp yazın hocamALLAHA EMANET OLUN
DoçDr ASerhan CEVRIOGLU

24 00:07:12

Merhaba,

Bahsettiğiniz kanama pıhtılaşma bozukluğu veya rahim içinde et parçası ile ilğili olabilir Pıhtılaşma bozukluğunu araştıran testlerin yanısıra tercihan adet bitimine doğrurahim içinin ultrason ile gözlenmesi, şüphe giderilemediği takdirde USG eşliğinde rahim içine sıvı verilerekUSG�nin tekrar edilmesi uygun olabilir
Rahim içi patolojisi (polip) saptanırsa histeroskopi dediğimiz kameralı yöntemle bunu dışarı alabiliyoruz Sağlıkla kalın

wwwserhancevrioglucom
Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com