Soru:"Düzensiz Adet Görüyorum" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Düzensiz Adet Görüyorum"slm hocam ben 25 yaşında bir anneyim ocak ayından beri düzensiz adet görüyorum en fazla adetsiz dönemim 10 gün sürüyodu nisan 5 te biten adetim tekrar 10nunda oldum ve mayıs 22si olmasına rağmen adetim bitmedi bazen temiz bi kanama bazen afedersiniz ama yazmak zorumdayım kahve rengi çamur gibi kanama oluyo doktora gittim ur kist herhangi birşey yok oldugu söylendi ve bana orgametril ilaç verildi içiyorum ama bi faydasını göremedim başımdada şiddetli ağrılar oluyo bu ağrılar ona bağlı değilmiş denildi ama bu problemim normalmi yoksa başka bi hastalığın belirtisimi lütfen cvp yazın hocamALLAHA EMANET OLUN DoçDr ASerhan CEVRIOGLU 24 00:07:12 Merhaba, Bahsettiğiniz kanama pıhtılaşma bozukluğu veya rahim içinde et parçası ile ilğili olabilir Pıhtılaşma bozukluğunu araştıran testlerin yanısıra tercihan adet bitimine doğrurahim içinin ultrason ile gözlenmesi, şüphe giderilemediği takdirde USG eşliğinde rahim içine sıvı verilerekUSG�nin tekrar edilmesi uygun olabilir Rahim içi patolojisi (polip) saptanırsa histeroskopi dediğimiz kameralı yöntemle bunu dışarı alabiliyoruz Sağlıkla kalın wwwserhancevrioglucom Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|