Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruzehirli guatr ve gebelik

Soru:"Zehirli Guatr Ve Gebelik"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Zehirli Guatr Ve Gebelik"

iyi günler doktor bey,ben 25 yaşındayımbenim sorum zehirli guatr ve gebelik hakkaındaben 7 haftalık gebeyim ve bende zehirli guatr teşhisi kondudahiliye uzmanına göründüm,üç tane test yapıldı ve zehirli guatr dedi doktorumuz,üç değerimde normal değerlerin 2 katı çıkmışbana ilaç verdi ve bunun bebeğe zarar vermeyeceğini söylediler ancak ben çok tedirginim bir de size danışmak istedimkullandığım ilacın adı "PROPYCİL" ve ben bunu günde 2 kere kullanmaktayımbunun bebeğime herhangi bir zararı varmıdır?düşüğe veya bebeğin ölümüne yol açar mı?bilgilerinizle yardımcı olursanız çok sevinirimçok teşekkürleriyi çalışmalar

UzmDr Ersan ŞENER

13 20:28:03

çiğdem hanım Propycil önceki bilgilerimize göre gebelikte kullanımından kaçınırdıkAncak tiroid hormonlarında bu denli yükselme varsa bu ilacın daha güvenlisi olmadığı için kullanılmaktadırİlave olarak iyot kısıtlaması öneririmSelamlar

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com