Soru:"Bel Soğukluğu (Gonore) Bulaşmışmıdır?" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Bel Soğukluğu (Gonore) Bulaşmışmıdır?"merhaba doktor bey öncelikle böyle güzel bir site yaptığınız için çok teşk ederim soruma gelince yaklaşık 1,5 yıl önce adet döneminde ******l ilişkiye girdim Daha sonra da anüsden ilişki yaşadım birkaç kez Bu olaydan sonra 2 hafta önce tekrar ama başka bir ilişki yaşadım ama bu ******l yönden oldu Beraber olduğum kişi şikayetlerinden dolayı doktora gittiğinde belsoğukluğu teşhisi koyulmuş banada söyledi Doktora gittim ama durumu bu şekilde izah edemedim fakat idrar tahlili istendi ama adet dönemi araya girmesinden dolayı tahlil yaptıramadım internette araştırma yaptım, Bende yaz döneminden beri anüs de aşırı bir kaşıntı var gerçi zeten makatta uzunca bir zamandır hemoroid olduğu için önemsemedim Onun dışında sıkça tuvalete çıkmam dışında adetimin azalması dışında bir farklılık görmedim Ancak geçtiğimiz kış ve 3 hafta kadar önce anüsden başlayıp ******yıda içine alan ve 2 saat süren aşırı bir sancılanma yaşadımki kasılma gibi , organıma sertbirşeyle zorlar gibi kıvrandıran büyük acılar yaşadım, Bu durumda bana ne tavsiye edersiniz yalnızca idrar tahlili yeterlimi ne yapmalıyım yardımlarınız için şimdiden teşk ederim kolaylıklar dilerim UzmDr Ersan ŞENER 16 13:51:18 Sayın üye, bel soğukluğunun (Gonore)size bulaşıp bulaşmadığının anlaşılması gerekirBunun için intaniye uzmanıve kadın hastalıkları uzmanından yardım almanız gerekiyorŞifalar dilerim Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|