Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruyardım ediniz zekeriya bey

Soru:"Yardım Ediniz Zekeriya Bey"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Yardım Ediniz Zekeriya Bey"

hocam bir arkadaşımın çocuğunun yüzünün tek tarafı buruşuk ama ürkütücü şekilde doğuştan mışhastalığın adı cudistaks gibi bişeymiş tam aklımda tutamadım anne karnında fazla kalmaktan olur demişler2 kez ameliyat geçirmişderinin altında yağ yokmuş başka yerden yağ enjekte edilmişama çok az bir düzelme olmuş tamamen düzelme sağlanırmı ?ameliyat tekrar şartmı?aile yeşil kartlı yeşil kart bu giderleri karşılamıyormu ?bu konuda aydınlatırsanız aileyi çok sevindirirsiniz haber bekliyorlarşimdiden teşekkürler
UzmDr zekeriya kul

291419

merhaba, öcelikle aileye geçmiş olsun dileklerimle anladığım kadarıyla kutis laksitayı tarif ediyorsunuz genelde problem ciltte olmasına karşın bazan ciltaltı altı da etkilenebiliyor deri germe ve yağ enjeksiyonu elbette tek çözüm değil eğer ciltaltı defekt fazla ise serbest doku nakli yapılabilir öncelikle hastayı görüp değerlendirdikten sonra ameliyatın hem tıbbi hem de sosyal güvenlik boyutunu konuşuruz sağlıcakla kalın op dr zekeriya kul

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com