Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
soruyutkunamama

Soru:"Yutkunamama"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soru:"Yutkunamama"






mrblr 4gün önce bogazlarım şişti kulaklarım pomm pomm diye cınlamaya basladı kulaklarım ve bogazlarımda asırı agrı basladı ates sıtma derken yataga düştüm aslında acile gidecektim ben grip sandım 1 hafta kadar yatarsam dinlenirim dedim kullanmıs oldugum nörolojik ilaclarım var doktorun verdiği onlara devam ediyorum bogazım acayip sekilde agrıyor dilimi oynatamaz dişlerimin üstüne getiremez oldum inanın su dahi icemiyorumbatıyor bogazıma yutkunamıyorumsabah kalktım aynaya bir bakayım ne gördüm, bogazımın iç kısmının sol tarafında iltihap olusmus buda deriye kadar yırtılmıs kopmus meger agrı yapan buymus ben ne yapacam bunu dikeceklermi cok ufak sıyrık var daha önceden faranjit demişlerdi ilac verilmişti ama yeniden tekrarladı adacayı kusburnu türü sıcak icecekler içiyorum etkisi olurmu acaba offff inanın bıktım artık hastalanmaktan ALLAHIM affet(isyan değil)
DoçDr Mehmet GÜNDÜZ

13 10:06:31

iltihabiniz tam yeri nerede anlamadim ancak bogazda, bademcikde yada yanakta olabilir her halukarda antibiyotik ve agiz ici antiseptik gargaralar la kisa surede iyilesirsiniz gecmis olsun



Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.