Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruoğlumun hastalığı allerjik astım

Soru:"Oğlumun Hastalığı Allerjik Astım"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Oğlumun Hastalığı Allerjik Astım"

SAYİN öner ÖZDEMİR BEY OGLUM 03 07 2003 dogumlu olup alerjik sikayeti sadece antibiyotik olarak her ilacı veremiyorduk kirmizi döküntüler oluyordu alerset kulaniyordum geciyordu anasinifin basladik hastalanmaya basladi ve iyilesmiyordu üc kez antibiyotik tedavisi gördüm gecmedi bunun üzerine uzman hekime götürdüm tahliller yapildi kaninda alerjisi var dedi doktoru ppd testi yaptirdik hic bir sey cikmasi astim alerji cocuga yönlendirdiler bizi bakirköy astim cocuk doktorumuz betül hanim bize sıngulaır(montelukast sodyum,msd 4 mg cigneme tablet ve AERIUS SURUP 150 MİLİLİTRE ANTİHİSTAMİNİK verdi ama faydasini göremedik giderek artiyor öksürük cok fazla kipkirmizi olana kadar oksürüyor hic kriz gecirmedi su ana kadar Tedavi icin ne yapmaliyiz bize ne önerirsiniz istanbul avcilarda oturuyoruz ssk güvencemiz var hangi hastaneye basvurabiliriz yardimlerinizi bekliyoruz tesekkürler saygılarimizla ikbal ulutas ve ailesi ya

DoçDr Öner Özdemir

06 12:40:54

öksürük atakları olduğunda ventolın ve / veya pulmıkort vb ilaçların da faydası olabılır Bir de doğrusu önce görüp değerlendirmek de lazım

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com