Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorumiyopati hastalıgı

Soru:"Miyopati Hastalıgı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Miyopati Hastalıgı"

SA BENİM KARDEŞİM İN AYAKLARINDDA UYUŞMALAR BAŞLAMIŞTI YURUMESİ FELNA DEİŞTİGİNİ GORUNCE HASTANEYA GOTURDUK HEMEN YATIRDILAR VE SONUÇ OLARAK MİYOPATI HASTALIGI SOYLENDİ HASTAYI LDURMEZDE FAKAT DUZELMEZDE DENDİ PEKİ BUNDAN SONRA BİZİM NELER YAPMAMIZ LAZIM KARDEŞİMİN NELERİNE DİKKAT ETMEMİZ LAZIM NASIL BİR BAKIM YAPMAMIZ LAZIM YANI BU HASTALIK NE Y ANLAMADIM ŞİMDİDEN TŞŞKR EDERİM BAŞARILARINIZ DVAMINI DİLİYORUM
ProfDr Safiye Bilgin

2407 20:25:09

Merhaba Myopati dediğimiz kas hastalıkları genetik veya sonradan gelişen hastalıklardır Kardeşinizinkinin hangi gruptan olduğunu belirlemek gerekir Bunun için de EMG ve kas biyopsisi gerekir üniversite hastanesinin ilgili bölümüne başvurmanızı öneririm İyi günlerProf Dr Safiye Bilgin _____ EEG (Elektroensefalografi) _____ 0216 478 16 94

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com