Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruböbrek taşı analiz sonucu

Soru:"Böbrek Taşı Analiz Sonucu"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Böbrek Taşı Analiz Sonucu"

Merhaba hocam Ben Adana da 32 yaşında bir öğretmenim Önceki sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim şimdi ise analiz sonucu ve laparoskopiyi danışmak istedim
Hocam sol böbrekten kapalı böbrek taşı ameliyatı oldum Taşı analiz için MTAya gönderdim Sonucu:
Böbrek taşı olarak gelen 1 adet örneğin, Cu X- ışın tüplü Philips PW 3710/1830 XRD analiz cihazı ile 2-40 derece arasında gerçekleştirilen XRD analiz sonucu:

H-60868 Weddellite (CaC2O42,25H2O)
Whewellite (CaC2O4H2O) saptandı

Bu sonuca göre nelere dikkat etmem gerekiyor ve ne yapmalıyım

Bir diğer sorum ise sağ böbreğimin POS BB olması Doktorlar alınmalı diyorlar Laparoskopi yönteminden bahsettiler Maliyeti olan bir yöntemmiş sağlık güvencem karşılarmı?
Hastanenizin anlaşması var mı?

İlginize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim Allah razı olsun

UzmDr Mehmet KALKAN

19 10:04:40

gecmıs olsuntas analızıne gore bol sıvı alımı onerımız olur yanlız dıyet onerısı verebılmek ıcın 24 saatlık ıdrar ve kan analızlerınızınde yapılması gerekır pos bobrek amelıyatla laparoskopık veya normal klasık cerrahı ıle de olsa alınır malıyet ıcın hastanenın telefonları aracılıgı ıle muhasebeden bılgı alabılırsınız

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com