Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukarın şişliği

Soru:"Karın Şişliği "

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Karın Şişliği "

Merhaba ben 22 yaşındayımSon 1 haftadırKarın şişliği yaşıyorum sanki kilo almış gibiyim gaz ağrısı var sol tarafa kalbin oldugu tarafa baskı yapan bir ağrı var ve boğazımdada hissediyorum bazenDoktora gittim gaz var dedi bir kaç ilaç kullım fakat etkisi olmadıKabızlık şikayetimde var şişkinlikle beraber geldi göğsüm sıkışıyor ne yapmam gerekiyor?
DoçDr M Akif BUYUKBESE

1903 19:12:30

Merhaba,
Ilk vizitte tansiyon, nabiz bilgilerinizi ogrenmek isterim kalbiniz dinlemek ve EKG degerlendirmesi deyararli olacktir Sizin yasta ciddi kalp hastaligini, dogumsal, ilkokul-ortaokul doneminde gecirilen romatizmal kalp hastaligi sekeli, ciddi madde bagimliligi olmadigi vakit pek gormuyoruz yine de ilk vizitte yapilmasi gerekenleri yazdim Rutin laboratuvar incelemeleriniz de yapilmis veya yapilacaktir Buyuk abdestte gizli kan taramasi da iyi olur
Sizi yaslarda ve genelde siskinlik sikca rastalanilan sindirim problemi Spastik kolit, tipta verdigimiz isimlerden biri
Hizli besin tuketme, amerikan mutfagi tarzi beslenme, ayakta yeme, duzenli beslenmeme, yasadigi ortamdam memnuniyetsizlik, sinav stresi, is baskisi, aile problemleri, barsaklarimizin duzenli calismasini bozuyor
2 gunden az tuvalet aliskanligi olmayi normal kabul etmiyoruz
Onerim; dogru duzenli spor yapmaniz, problemleriniz varsa paylasmaniz,
duzenli beslenmeniz, salata ve kepekli ekmek tuketimine destek vermeniz
Eger kendinizi mutlu hissetmiyorsaniz kimi zaman bir psikologdan destek alabilirsiniz
Kullandigimiz ilaclar sosyal desteklerle birlikte ancak barsaklari duzenli calisabilir hale getiriyor
Esenlikler
Dr Buyukbese

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com