Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukalça kireçlenmesi

Soru:"Kalça Kireçlenmesi"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Kalça Kireçlenmesi"

Merhaba,
Ben 22 yaşındayım 15 boydayım ve 55 kiloyum
Bana 22 yaşımda ileri derecede kalça kireçlenmesi tanısı konuldu
35 e varmadan çok ciddi ağrılar yaşayacağım ve ameliyat olmam gerektiği söylendi
Hiçbir tedavi yöntemi ya da ilerlemeyi durdurma yöntemi olmadığı söylendi Doktorum egzersiz bile vermedi
Ne yapmalıyım
Başka doktorlara mı gitmeliyim
Yoksa bununla yüzleşmem mi gerek
Ameliyat olunca başarı sağlanır mı
Ve bu durum ilerde çocuk doğurmama mani olur mu?
Lütfen beni aydınlatınBu durum psikolojimi bozuyorŞimdiden teşekkürler
ProfDr Yaman Sarpel

27 19:09:45

Kalçadaki kreçlenme bu kadar erken ortaya çıkmışsa altında buna neden olan başka bir sorun olabilir(Kalçanın gelişimsel bozuklukları vb) Daha çok gençsiniz bu kalça problemi ile ileriki yıllara kadar daha sağlıklı yaşayabilmeniz gerekiyor Bunun için egzersiz ve diyet çok önemli Kilonuz fazla, kilo verebilirseniz daha rahat edersiniz Bu dejenerasyon ilerlerse ve ağrılarınız artarsa kalça protezi ile daha kaliteli yaşarsınız, çocuk da doğurabilirsiniz Bu tedavinin sonuçları iyidir Psikolojik olarak etkilenmeniz doğal ama çözülebilir bir sorununuzun olması sizi rahatlatsın Geçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com