Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
sorukan değ

Soru:"Kan Değ"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soru:"Kan Değ"






SAYIN HOCAM32 YAŞINDAKİ KIZIM 2,5 YIL ÖNCE OVER CA TANISI İLE AMELİYAT OLDUYUMURTALIKLAR,RAHİM,KARIN ZARI,APANDİST VE LENF BEZLERİ ALINDI6 KÜR KEMOTERAPİ GÖRDÜ3 AYDA BİR TETKİK VE KONTROLLARINI YAPTIRDIK3 AY ÖNCESİNE KADAR GAYET SAĞLIKLI VE HİÇ BİR PROBLEMİ YOKTU3 AY ÖNCE SIRTTA AĞRI VUCUTTA KAŞINTI VE AYRICA SARILIK BAŞLADIYAPILAN TETKİK VE KONTROLLORDA ,KARACİĞER ÜZERİNDE BİR METAZTAS YAPAN TÜMÖR OLDUĞU VE BU TÜMÖRÜN ANA SAFRA KANALINA BASI YAPARAK KANALI YAPIŞTIRDIĞINI,SAFRA AKIŞININ OLMADIĞINI AMA YAPILAN AMELİYATTA TÜMÖRÜN RİSKLİ BİR BÖLGEDE OLDUĞU,KANALIN STENT İLE AÇILIP KEMOTERAPİ İLE KÜÇÜLTÜLME TEDAVİSİNİN YAPILMASI ÖNGÖRÜLDÜSTENT TAKILDIKEMOTERAPİYE BAŞLANDI3 KÜR 100 MG SİSPİLATİN UYGULAMASI YAPILDI 21 GÜNDE BİR DEVAM EDİLECEK3ÜNCÜ KEMOTERAPİ ÖNCESİ YAPILAN KAN TAHLİLLERİNDEAST: 46ALT:60ALKALEN FOSFATAZ:661GGT:738 DEĞERLERİ ÇIKTIAYRICA CEA:112CA 19-9:1316ÇIKTIBU KAN DEĞERLERİNE VE TÜMÖR MARKIR SONUÇLARINA GÖRE KEMOTERAPİ TEDAVİSİNİN DURUM DEĞERLENDİRMESİNİ YAPMANIZ MÜMKÜNMÜDÜRSAYGILARIMLA

DoçDr Ömer Faruk AKINCI

09 08:50:07

Bu aşamada bir medikal onkoloji hekiminin değerlendirme yapması daha doğru olurGeçmiş olsun



Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.