Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruepidural hemetom ve transnsvers miyelit

Soru:"Epidural Hemetom Ve Transnsvers Miyelit"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Epidural Hemetom Ve Transnsvers Miyelit"

BEN 25 YAŞINDA BAYAN ÖĞRETMENİM25-10-2006 da ani bir sırt ağrısıyla uyandımYaklaşık 15 -20 dk sonra yürüyemez hale geldimKaldırıldığım hastanede önce tomografi sonucuna göre transnsvers miyelit teşhisi konulduArdından çekilen mr da servikalde kitle zannedildiyaklaşık 24 saat sonra ameliyata alındımAmeliyatta ise kitle değil de kanama olduğu anlaşıldıyaklaşık on gün sonra yürüyebileceğim söylenmesine rağmen 25 aydır yürüyemiyorumhis kaybı yok,mesane sıkışıklığımı hiissedebiliyorum,sıcak soğuk,ağrı hislerim vardı daha da iyiye gidiyorağrıyı hissediyorumçarpmalardan epilasyondan kaynaklanan ağrıları hiisediyorumfakat sürekli bir ağrı yoküzüldüğümde ,korktuğumda bacaklarımda ağrı ,yanma,sızlama oluyorbaşlangıçtaki seviyem C5 şimdi ise sol bacağım T 11 ,sağ bacağım T12emekliyebiliyorumbaşlangışta ayakta bile duramazken,oturamazken şu aşamaları kaydettim: cihaz ve volker yardımıyla yürüyebiliyorumkendimi zorladığımda ayak parmaklarımı hareket ettirebiliyorum emekliyebiliyorum,HAVUZDA BACAKLARIMI HAREKET ETTİREBİLİYORUMKollarımda ise güç ve his kaybı yokALTI AYDA BİR MR ÇEKİMİNE GÖRE T2 T4 ARASI BİR CM LİK GLİYOTİK ALAN(ABSE?) VARDİĞER BULGULARIM NORMALAMELİYATTAN SONRA transnsvers miyelit İLE İLGİLİ HİÇBİR İLAÇ VB TEDAVİ UYGULANMADI ŞU AN ANKARADAYIMKANAMANIN VERMİŞ OLDUĞU BASIYLA BİR ZEDELENME OLMUŞ MUDUR?O BÖLGENİN KANSIZ KALMASI SÖZ KONUSU MUDUR?AMELİYATTAN SONRA 19 GÜN BOYUNCA BOS SIVISI AKTI VE DOKTORLAR BUNU ÇOK SONRA FARKETTİLERSONRA KONTROL ALTINA ALINDIYÜRÜME KONUSUNDA 25 AYDIR BÜYÜK BİR SABIRLA BEKLİYORUMBU KONUDA SİZİN CEVABINIZA İHTİYACIM VARŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
DoçDr Cahide Topsakal

07 17:47:32

Sizi degerlendirmeden birsey soyleyememDoc Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com