Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorureflü mü reflü çarpıntı yaparmı

Soru:"Reflü Mü? Reflü Çarpıntı Yaparmı?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Reflü Mü? Reflü Çarpıntı Yaparmı?"

Hocam iyi çalışmalar diliyorum Ben 6 ay kadar önce boyun mr ve beyin tomagrafisi çektirdim; velhasıl tomografi temiz boyun mrnda sinir uçlarında sivrileşme çıktı Ve gerilim tipi baş ağrıları olduğu söylendi Nourantin denen ilaçla şifa buldum Geçen ay 6 aylık kontrole gittim ve ilaçları kullanmıyorum ve birkaç sorunumu söyledim nörolojii doktorum bana yeni bir antideprasan yazdı Cipralex yazdı ve 2 gün sonra ani çarpıntı ve göğüste yanma sırta doğru tansiyon yüksekliği ile tekrar gittim İlaçları bıraktırdı ve iç hastalıklarına sevketti, mide problemi diye Kan sayımı ekg ve muayeneden sonra reflü dendi Şimdi hocam reflü insanda çarpıntı ani (2-3 defa vurur gibi) göğüste yanma sırtta ve ani tansiyon yüksekliği, boğaz ağrısı, baş ağrısı yaparmı? hocam bu şikayetlerim %99 u yemeklerden sonra oluyo Soluğu hastanede alıyorum İlgilenirseniz sevinirimİST Halim Bilge Teşekkür Ederim

DoçDr Yusuf AKCAN

2609 07:13:22

Reflü hastalığı anlamanın bir kaç yolu var proton pompa inhibitörü ilaçlar ile deneme tedavisi (5 günde şikayetler geçiyorsa)24 saat ph metre çalışmasıilaçlı özofagoframgatroskopibunlardan birileri ile doktorunuz bunu ayırırsite içi reflü, gastroözofajiyal reflü hakkında okuma önerilerinizi aşağıdan tıklayarak okuyunuzvideolu anlatımı dinleyiniz: Reflü Nedir? Ne gibi yakınmalar yapar? reflü şikayetlerinden çok, çarpıntı ve hipertansiyon şikayeti olması biraz atipik öncelikle birde kardiolojiye görünmezi orada sorun yoksa gatroenteroloji uzmanınan muayene olmanızı öneririmsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com