![]() |
Soru:"Servikal Spinal Mrg" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Servikal Spinal Mrg"sayın hocam cevabınız için teşekür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi size MR sonuclarını gonderıyorum eğer beni aydınlatır ve yönlendirirsenınz seviniirim ![]() SERVİKAL SPİNAL MRG Servikal lorodz normaldir ![]() ![]() SErvikal vertabların korpus yükseklıklerı ve sinyal özellikleri normaldir ![]() ![]() ![]() C4-5 düzeyinde korda temas etmeyen, sol nöral foramen girişini dafif daraltan sol parasantal ılımlı protrüde disk hernisi izlenmektedir ![]() Spinal korda yadanöral elemanlara baskı ayırdedilmemiştir ![]() Bilateral nöral foramenlerr normal genişliktedir ![]() SErvikal spinal kord boyutları ve sinyalleri normaldir ![]() ![]() Kranioservikal bileşke olağan görünümdedir ![]() Paravertbaral dokular normaldir ![]() SONUÇ:C3-4 ve C5-6 santral building disk C4-5 sol nöral foramen girişini hafif darltan sol parasantal ılımlı protürde disk hernisi TEDAVİ: 14 Günluk fizik tedavi İLAÇ: Dicloflam Agrı kesici Prof ![]() ![]() 05 ![]() ![]() Tansiyonunuzun normale dönmesine sevindim ![]() ![]() ![]() ![]() Bu forumda sizleri tıbbi konular hakkında bilgilendirmeye çalışıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Prof ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|