![]() |
Soru:"Lütfenlomber Mr İmı Yorumlarmısınız" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Lütfenlomber Mr İmı Yorumlarmısınız"sevgili hocam ordu ilinde öğretmenlik yapıyorum sitenizi internette gördüm benim uzun süredir bel ağrısı şikayetim vardı,çektirmiş olsduğum LOMBER MR da aşağıdaki sonuçlar çıktı mber lordoz normaldir lomber vertebra korpus yüksekliklerive kortikomodüller sinyal intensiteleri normaldir ![]() Lomberintervertebral disklerde dejeneratif sürece bağlı T2A da yer yer sinyal kaybı izlenmiştir ![]() L4-5 düzeyinde anterior epidural yağ msafesinde sonlanan minimal posterior bulging izlenmiştir ![]() ![]() Nöral foramenler serbesttir ![]() L5-S1 düzeyinde antireor yağ msafesinde oblitere eden santral geniş tabanlı protrüzyon izlenmiştir ![]() ![]() ![]() diğer düzeylerde disk hernisi izlenmemiştir paraspinal yumuşak dokular tabidir ![]() sonuç: 1 ![]() 2 ![]() benim durumum hakkında bilgi verirseniz duacınız olurum hocam şimdiden çok teşekür ederim Doç ![]() ![]() 27 ![]() Mr raporunda belirtilen durumlar bel fıtıgı diye adlandırılan durumun cesitli evrelrini belirtiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|