![]() |
Soru:"Sakalın Geç Çıkması" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Sakalın Geç Çıkması"Merhabalar ben 25 yaşında üniversiteyi bitirmek üzere iş hayatına bir süre önce atılmış bir hastanızım ![]() ![]() Sakallarım ne kadar sert ise cildim de bi okadar da hassas ![]() İşte sorunumun bi kısmı bu terslikten kaynaklanıyor her traş sonrası ( ki bu ister berberde ustura ile olsun ister evde 2-3-4 bıçaklı makinalarla ister traş makinasıyla olsun) hep tahriş, kızarıklık, kıl dönmesi, çok kolay kanama sorunları ile karşılaşıyorum ![]() Asıl daha da önemli yukarıda da bahsetiğim gibi iş hayatının gerekliliği ve henüz askerliğini yapmamış birisi olarak günlük traş olmaya cildim ve sakallarım müsade etmiyor ![]() BİR KERE TRAŞ OLDUKTAN SONRA EN ERKEN 3-4 GÜN ÖNCE TARŞ OLABİLİYORUM ![]() Traş olduktan sonraki gün traş olmam mümkün değil ![]() ![]() Ben sizden günlük traş olabilmemim bi yolu olup olmadığını öğrenmek istiyorum ![]() ![]() saygılar ![]() Doç ![]() ![]() 08 ![]() ![]() ![]() merhaba sakal dönmesi veya batmasıhazırlayıcı faktörler ortadan kaldırılmaya çalışılmasına rağmen tekrar eden bir rahatsızlıktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|